BudgetPhone

We zijn budgetphone - een zelfstandige telefonieprovider uit Leiden. We leveren VOIP abonnementen en mobiele abonnementen aan abonnees en kleinzakelijke partijen.

 

Dat doen we met onze eigen systemen die allemaal gebaseerd zijn op open source software. We werken samen met verschillende teams van programmeurs uit de open source community.

 

budgetphone is een creatieve speler op de Nederlandse telecommarkt, we ontwikkelen en delen onze nieuwste tweaks met een grote groep early adopters.

 

 

budgetphone heeft interconnecties met KPN en een aantal grote internationale carriers. budgetphone is full MVNO op het Vodafone netwerk.

 

 

 • Alexander Blom

  is directeur en mede-eigenaar van budgetphone.

  Alexander studeerde natuurkunde in Groningen en saxofoon in de VS en Den Haag. In 2001 werd hij samen met compagnon Line Kofoed eigenaar van budgetphone, na een management buyout.

   

  Naast budgetphone is Alexander voorzitter van Internet Society Nederland, waar hij zich inzet voor netneutraliteit.

 • Line Kofoed

  is directeur en mede-eigenaar van budgetphone.

  Line studeerde filosofie in Leiden en werkte als journalist en later marketing consultant bij KPN voor zij samen met compagnon Alexander Blom budgetphone kocht via een management buyout.

   

  Line is tevens voorzitster van de de Deense Zeemanskerk in Rotterdam en lid van het bestuur van de Danish Dutch Business Club.

 • Cees Harteveld

  is chief engineer van budgetphone.

  Cees volgde MTS ICT. Hij werkte lange tijd bij KPN als engineer last resort binnen systeembeheer. Tijdens zijn loopbaan bij KPN volgde hij verschillende interne telecomopleidingen.

   

  Cees is in zijn vrije tijd jeugdtrainer bij voetbalclub BVCB.

 •  organisatie

  Line en Alexander vormen de directie, Bart en Cees de helpdesk en Jerry de boekhouding.

   

  Kijk hier voor contactinformatie.

 • Jerry Schmidt

  is boekhouder bij budgetphone.

  Na het behalen van zijn Praktijkdiploma boekhouden studeerde Jerry bedrijfseconomie aan de HEAO.

   

  Hij werkte in het verleden o.a. bij Ford Credit Bank in Amsterdam.

 • Bart Pronk

  is engineer bij budgetphone.

  Bart volgde eerst electrotechniek aan de MTS en behaalde vervolgens zijn MBO ICT diploma. Voor budgetphone was hij in dienst bij Hommerson Casino's als medewerker van de technische dienst.

   

  In zijn vrije tijd is Bart een enthousiaste computer en smartphone hobbyist.